‘Slechts tien procent van de functionaliteit wordt gebruikt’


Directeur Michiel Willemse van Adoptify.

Grote vraag naar Adoptify-ondersteuning voor Microsoft 365 en MS Teams

Begeleiding is noodzakelijk


Het is een atypisch IT-bedrijf: Adoptify. Althans, dat geldt voor de meer dan veertig consultants die er werken. Directeur Michiel Willemse en zijn collega’s worden namelijk pas écht blij als gebruikers slimmer, productiever én leuker gaan werken. En dat gaat de techniek voorbij.

Er is op dit moment grote vraag naar Adoptify-ondersteuning van Microsoft 365 en MS Teams. Willemse: “Slechts tien procent van de functionaliteit wordt gebruikt. De overige negentig procent is óf niet bekend, óf wordt als te complex beschouwd.” Bovendien, zegt hij, zijn er grote generatieverschillen binnen bedrijven. En daarnaast: “Bij onze opdrachtgevers komt het vaak voor dat er werknemers van vijf generaties actief zijn. Het verschil tussen wat zij op digitaal vlak kunnen, de vaardigheden dus, is echt enorm groot.”

Deel bericht:

Wil je weten hoe Adoptify bedrijven die Teams willen integreren écht vooruit helpt?

Adoptify Technology is een consultancybureau gespecialiseerd in nieuwe manieren van werken met MS Teams en Microsoft 365. “Wij zorgen voor meetbare productiviteitswinst door het slim inzetten en omarmen van nieuwe werkstijlen.” Als meervoudig Microsoft Goldpartner heeft de techniek geen geheimen voor Adoptify. “Met onze change management-specialisatie zetten we de medewerkers centraal en zorgen we dat techniek wordt omarmd.”

“Wij geloven dat werken (met reeds bestaande Microsoftmiddelen) veel productiever, slimmer én leuker kan. Want alleen aanzetten is onvoldoende!” Sinds de start in 2014 is het doel om organisaties meer uit Microsoft-technologie te laten halen. “Als start-up waren we succesvol. Mede door de Covid-19-vraagstukken en alle hulp die we daarbij hebben kunnen bieden, is besloten door te willen groeien en onszelf verder te professionaliseren.” In het nieuw digitaal normaal is niet de techniek, maar de mens onderscheidend. De medewerker maakt het verschil. Het wel of niet adopteren van nieuwe manieren van werken en gebruiken van technologische mogelijkheden bepaalt het succes van een organisatie. Iedere organisatie moet actief werken aan de vereiste digitale fitheid en vaardigheid.

Waarom Adoptify? • Adoptify gaat door waar anderen stoppen. • We zetten jouw medewerkers centraal en realiseren concrete productiviteitswinst. • Adoptify maakt het inzetten en omarmen van MS Teams en Microsoft 365 gericht en meetbaar. • We ondersteunen projectmatig met slimme consultants en bieden ‘serious productivity’ oplossingen en digitale versnellers.

Waarmee mogen we je versnellen en productiever maken? Zet je organisatie en medewerkers in de volgende versnelling. Want alleen het aanzetten van MS Teams en Microsoft 365 is niet genoeg. Adoptify heeft een aantal digitale versnellers waarmee jouw organisatie tegen een heldere investering en in korte tijd meetbaar slimmer, productiever en leuker gaat werken.

Kijk op www.adoptify.nl voor meer details over onze digitale versnellers, onder andere: • Office 365 Security en Governance assessment • MS Teams in control programma • MS Teams Adoptieportaal • onboarding en adoptie van de digitale werkplek • DiGi Fit Index Scan • Adopt-on (adoptie BOT / LMS)


Adoptify Technology BV Torenstraat 42 5268 AV Helvoirt 0411 870 008 [email protected] www.adoptify.nl

Benieuw naar het ecosysteem van MS Teams?

Bekijk de Top 100 lijst in de e-paper!


Ook deelnemen aan het digitaal dossier? Neem contact op met Eric Luteijn / 0653 510 690 [email protected]