Start-up Anyroute biedt resellers platform met telefonie via Microsoft Teams:

‘We maken de overstap van telefonie naar Teams makkelijk’

Veel bedrijven zien nu in dat de overstap naar Teams bepaald lastig kan zijn. De jonge Nederlandse start-up Anyroute biedt resellers een platform om hun klanten te helpen met die transitie. “We brengen Microsoft Teams de telefoniewereld in”, zegt medeoprichter Addy de Hond.

Bedrijven willen meer gebruik maken van de UC- en kantoorapplicaties van Microsoft, maar vinden bellen met Teams nog complex. Dit geldt overigens ook voor resellers met een achtergrond in automatisering en IT. Anyroute helpt resellers en partners om Office-implementaties te verrijken met telefonie. “Deze resellers hebben vaak onvoldoende voice-kennis omdat ze uit de wereld van werkplekbeheer, automatisering of IT komen. Telefonie is toch een aparte expertise”, zegt medeoprichter Addy de Hond.


Anyroute is provider-onafhankelijk én helpt resellers de kansen te pakken die Teams nu biedt:

Anyroute is een jong bedrijf, met jarenlange ervaring in de zakelijke telecomsector. Anyroute is onafhankelijk specialist en biedt zijn diensten aan IT-partners en telecom-resellers. Alle diensten worden geleverd vanuit de Azure cloud waardoor flexibiliteit, snelheid en kwaliteit kan worden gewaarborgd.

Anyroute biedt de alles-in-een telefonie-oplossing voor Microsoft Teams: Teams Calling. Met deze dienst voorziet Anyroute zijn partners van een volledige telefoniedienst voor Microsoft Teams. Hierdoor wordt Microsoft Teams voor bedrijven het centrale platform voor communicatie en collaboratie. Dankzij de diensten van Anyroute, is iedere Teams-gebruiker bereikbaar op zijn zakelijke telefoonnummer, ongeacht waar men werkt. Bellen van en naar Teams met een zakelijk telefoonnummer wordt hiermee locatie-onafhankelijk, ideaal voor medewerkers die geen vaste werkplek hebben. Hierdoor is ook een ideale balans tussen zakelijk en privé gerealiseerd, mobiele nummers hoeven niet meer gecommuniceerd te worden.

Anyroute is geregistreerd Microsoft en AudioCodes Partner en ACM geregistreerd. Daarnaast heeft Anyroute vele partnerships (onder andere e-office, CC4All) en kunnen de diensten van Anyroute worden afgenomen via de digitale marktplaats van distributeur Ingram Micro. Teams Calling is te gebruiken met zowel Microsoft Business- als Enterpriselicenties en is beschikbaar via het partnerkanaal in Nederland, België en Duitsland.


Anyroute Litserstraat 58 A 5275 BW Den Dungen 088 747 4000 [email protected] www.anyroute.cloud

Benieuw naar het ecosysteem van MS Teams?

Bekijk de Top 100 lijst in de e-paper!


Ook deelnemen aan het digitaal dossier? Neem contact op met Eric Luteijn / 0653 510 690 [email protected]