‘Partners blijven leading als het gaat om de relatie met de eindklant’


Sales Director Jasper Maters.

Voice-DNA voor de digitale werkplek


AudioCodes’ samenwerking met Microsoft komt niet zomaar uit de lucht vallen, vertelt Jasper Maters, Regional Sales Director Benelux en Nordics bij AudioCodes: “We lopen al bijna twaalf jaar hand in hand met Microsoft. Ons doel is om op steeds slimmere manieren de werelden van voice, telefonie en Microsoft te verbinden.”

Binnen het MS Teams ecosysteem is AudioCodes dé partij die ervoor zorgt dat alles wat met voice te maken heeft soepel en met hoge kwaliteit wordt afgehandeld. Maters: “We hebben een volledige managed-service oplossing rond MS Teams.” Ontzorging is een belangrijk aspect van AudioCodes’ marktbenadering. Maters: “Onze toegevoegde waarde naar partners is dat zij altijd leading blijven als het gaat om de relatie met de eindklant. We staan echt náást de partner en leveren gezamenlijk de beste oplossing.”

Deel bericht:

AudioCodes ontwikkelde speciale bouwblokken voor Teams. Hoe dat werkt?


AudioCodes C450HD

De AudioCodes Microsoft Teams-native C450HD IP-telefoon is een functierijke, geavanceerde high-end zakelijke telefoon voor Microsoft Teams en Skype for Business. Met één klik schakel je tussen Microsoft Teams en Skype for Business. De telefoon functioneert ook als onderdeel van onze Managed IP Phones-oplossing. • high-end zakelijke IP-telefoon • 5-inch kleuren touchscreen • geïntegreerde wifi • de telefoon fungeert ook als onderdeel van AudioCodes' Managed IP Phones-oplossing


AudioCodes RX50 vergadertelefoon

Ontwikkeld in samenwerking met Dolby®, levert een superieure gebruikerservaring in elke vergaderruimte: uitstekende geluidskwaliteit, gemakkelijk in gebruik, beheer en implementatie. Met dynamic levelling wordt het volume automatisch verhoogd voor zachtere stemmen of stemmen van verder weg, ongewenst geluid wordt weggefilterd. • opname in de gehele ruimte met bereik van 6 meter • dynamic levelling filtert afleiding en balanceert luide stemmen met zachtere stemmen of van verder weg • helder, 4.3-inch touchscreen met intuïtieve gebruikersinterface • optionele mogelijkheid voor extra microfoons die het opnamebereik met twee meter vergroot


AudioCodes RXV80 stand-alone video collaboration bar

De RXV80 is samen met Dolby® ontwikkeld en biedt een intuïtieve gebruikerservaring voor video-vergaderen in elke vergaderruimte. De 4K-camera brengt iedereen haarscherp in beeld. Intelligent Acoustics™ pikt de gehele vergaderruimte op en verhoogt automatisch het volume voor zachtere stemmen of stemmen van verder weg. • ingebouwde Microsoft Teams-client voorkomt de noodzaak voor extra apparaten • groothoeklens 4K camera brengt de hele ruimte haarscherp in beeld • microfoon met intelligente software, zodat alle deelnemers perfect verstaanbaar zijn • plug-en-play om kostenefficiënt in iedere vergaderruimte toe te passen


AudioCodes Mediant Cloud Edition (CE) SBC voor Microsoft Azure

De Mediant Cloud Edition (CE) Session Border Controller voor Microsoft Azure levert schaalbare en veilige spraakconnectiviteit, is eenvoudig te implementeren en biedt snelle time-to-service. Met de bekende interoperabiliteits-mogelijkheden, en natuurlijk certified voor Microsoft Teams Direct Routing, is de Mediant CE dé SBC voor implementatie door zowel bedrijven als service providers. • eenvoudig te managen als iedere andere Azure Workload • volledige Mediant SBC-functionaliteit • gecertificeerde Microsoft Teams Direct Routing SBC-oplossing • speciaal ontwikkeld voor gebruik binnen publieke cloudomgevingen

AudioCodes is opgericht in 1993 en uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van geavanceerde communicatie-producten, -software en productiviteits- oplossingen voor de digitale werkplek. AudioCodes stelt bedrijven en Service Providers in staat om IP- spraaknetwerken te bouwen en te exploiteren voor het leveren van Unified Communications, contactcenter-oplossingen en gehoste zakelijke diensten, zowel in de cloud als op locatie. “Onze innovatieve producten, oplossingen en diensten zijn in gebruik bij grote multinationale ondernemingen en toonaangevende tier one-operators wereldwijd. Onze high-definition spraak technologie biedt aan eindgebruikers de betrouwbare en kwalitatief hoogstaande communicatiemiddelen die ze nodig hebben.”

De hardware, software en cloud-native session border controllers (SBC’s) van AudioCodes optimaliseren de spraakconnectiviteit van Teams met volledige ondersteuning voor Direct Routing en self-service-beheerportals om de onboarding en het beheer van gebruikers eenvoudig af te handelen. Het assortiment Microsoft Certified IP-telefoons van AudioCodes vereenvoudigt de gebruikerservaring van Teams en de RX-suite van vergadertelefoons biedt een kwalitatief hoogstaande spraak- en videoconferentie-ervaring voor alle deelnemers, waar ze zich ook mogen bevinden. Meetings worden productiever en effectiever met de innovatieve Meeting Insights-applicatie die zowel de meeting-inhoud als een transcript en actiepunten kan vastleggen om deze vervolgens te delen met bijvoorbeeld de deelnemers en/of collega’s die afwezig waren.

“Met de AudioCodes Live oplossing, die alle bovenstaande oplossingen en diensten bevat, hebben we ook een Managed Service oplossing waarmee ondernemingen hun migratie naar Microsoft Teams kunnen vereenvoudigen. AudioCodes Live is beschikbaar in 3 niveaus - Essentials, Pro en Premium - op basis van een abonnement, per gebruiker / per maand model en is voor eindgebruikers beschikbaar via de wereldwijde partnercommunity van AudioCodes.”


Met de toenemende vraag naar thuiswerken is het gebruik van Microsoft Teams flink gestegen. AudioCodes, met meer dan vijftien jaar ervaring als partner in het Microsoft ecosysteem, is de expert in het helpen van bedrijven en Service Providers om naadloos en kosteneffectief te migreren. Dat is mogelijk vanaf elke bestaande spraakomgeving naar Microsoft Teams met spraakoproepen, video- samenwerking, compliance- opnamen en meer. “Onze partners en eindgebruikers kunnen gebruik maken van zowel onze consultancy en migratiediensten als van communicatie-producten zoals onze Teams gecertificeerde IP-telefoons, applicaties en volledig beheerde dienstverlening.”

AudioCodes Versterkerstraat 3d 1322 AN Almere 036 546 1212 Benelux&[email protected] www.audiocodes.com

Benieuw naar het ecosysteem van MS Teams?

Bekijk de Top 100 lijst in de e-paper!


Ook deelnemen aan het digitaal dossier? Neem contact op met Eric Luteijn / 0653 510 690 [email protected]