BEDRIJFSPROFIELEN

SoftApp BV, gevestigd te Amersfoort is een internationale cloud serviceprovider van Unified Communications-oplossingen en diensten die waarde toevoegen aan het gebruik van Microsoft 365 en Microsoft Office 365. De clouddiensten worden vermarkt onder de merknaam The Voice of O365 en/of ‘white-label’. The Voice of O365 biedt Microsoft 365- & Office 365-gebruikers en haar organisaties de mogelijkheid om Teams of Skype for Business in te zetten als volwaardige bedrijfstelefooncentrale in de cloud. The Voice of O365 is onderscheidend vanwege haar in huis vervaardigde unieke self-service portaal, haar sip-trunk onafhankelijkheid evenals de prijs per gebruiker, per maand die geen contractuele verplichting kent. SoftApp levert haar innovatieve collaboratie (UC-)oplossingen uitsluitend via businesspartners aan ondernemingen, in combinatie met de Microsoft Value Propositie, waardoor deze ondernemingen (eindklanten) zich zakelijk kunnen onderscheiden.


SoftApp BV Berkenweg 46 3818 LB Amersfoort 085 773 5300 [email protected] www.theVoiceofO365.com

Eén aanspreekpunt voor ICT, Communicatie en Beveiliging. Dát is Lagarde Groep. Wil je zorgeloos en efficiënt (online) samenwerken in een veilige werkomgeving? De oplossingen van Lagarde Groep helpen sinds 1991 honderden organisaties om hun doelen beter en sneller te bereiken. Klanten van Lagarde Groep krijgen een eigen klantteam als aanspreekpunt. “Ervaar het gemak van persoonlijk contact.” ICT-specialist: Microsoft 365 De oplossingen van Microsoft zijn voor veel bedrijven dé manier om productiever te werken, processen te stroomlijnen en bedrijfsmiddelen te beschermen. Het assortiment aan oplossingen van Microsoft is groot. Dit biedt enorm veel mogelijkheden voor je organisatie. Lagarde Groep informeert je graag over Microsoft 365 (bijvoorbeeld samenwerken via Teams en Teams-telefonie). Lagarde Groep ontwerpt, beheert en optimaliseert ICT-omgevingen, met als doel het creëren van een moderne en veilige werkomgeving waar jij en jouw collega’s optimaal in samenwerken. Een totaaloplossing waarmee je klaar bent voor de toekomst! Lagarde Groep werkt met klantteams om jou als klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Een klantteam is een groep engineers (5-10) die verantwoordelijk zijn voor hun eigen klanten. De klant kan ook rechtstreeks bellen met het klantteam, waardoor er door de engineer direct gestart kan worden met het verlenen van support. Hierdoor zijn de communicatielijnen kort en de support accuraat.

“Wij zijn de allround technisch dienstverlener die volle verantwoordelijkheid neemt voor vlekkeloze werking van al je systemen.”


Lagarde Groep Zuiderinslag 4E 3871 MR Hoevelaken 088 161 6016 [email protected] www.lagarde.nl

Benieuw naar het ecosysteem van MS Teams?

Bekijk de Top 100 lijst in de e-paper!


Ook deelnemen aan het digitaal dossier? Neem contact op met Eric Luteijn / 0653 510 690 [email protected]