‘Dankzij onze steun kunnen klanten MS Teams gebruiken zonder des-investeringen'


CCO Anne-Meine Gramsma.

Stapsgewijs over van Skype for Business naar MS Teams is noodzaak


Bedrijven nemen afscheid van Skype for Business en komen vanzelfsprekend uit bij MS Teams. Daarmee neemt de vraag naar CC4Teams toe: een multi tenant SaaS-oplossing.

De leverancier van deze handige oplossing? CONTACTCENTER4ALL uit Vianen. CC4Teams is verkrijgbaar in de MS Teams appstore. Het biedt functionaliteiten bovenop de standaard MS Teams features om klantcontact effectief en efficiënt af te handelen. Zo kunnen verschillende rollen (van agent tot operator) worden toegekend. Het levert ook gedetailleerde rapportages en kan workflows optimaliseren.

Deel bericht:

CC4Teams heeft een op-en-top plan ontwikkeld om over te stappen naar Teams

Met CONTACTCENTER4ALL is uw Contact Center waar u dat wilt! CC4Teams, CC4Dynamics en CC4Skype Het opnemen van de telefoon is tegenwoordig niet meer genoeg. U moet op elk moment van de dag kunnen reageren op uw klanten, via het kanaal van hun keuze. Met CC4Teams bent u klaar voor de toekomst.

Het enige wat u hiervoor nodig hebt is CC4Teams, WiFi, Microsoft Office 365 en uw contactcentermedewerkers kunnen werken waar ze maar willen. Geen grenzen, gebruik uw browser als telefoon. Sluit gewoon de headset aan en ga aan de slag!

Uw klanten kunnen met u in contact komen hoe zij willen, uw systeem herkent die klant en stuurt ze door naar de best beschikbare agent.

De klantcontact oplossingen van CONTACTCENTER4ALL kunnen uw bedrijf helpen om klantwaarde te verhogen en verlagen tegelijkertijd uw kosten en klantverloop drastisch. CC4ALL is betrouwbaar, innovatief en eenvoudig in gebruik. Ondanks dat de producten bijzonder geavanceerd zijn, is het toch verbazingwekkend eenvoudig in gebruik. Er is geen training nodig om de klantcontact oplossingen te kunnen gebruiken. Zelfs het inrichten van het systeem vergt geen IT-achtergrond.

CONTACTCENTER4ALL is een van de weinige onafhankelijke ontwikkelaars met een echt werkende Saas Omni-Channel oplossing. “Wij leveren wat we beloven. Wij ontwikkelen snel en kunnen ons aanpassen aan de markt. Een markt die zeker nu in deze roerige tijden nog sneller verandert.”

• CC4Teams • CC4Dynamics • CC4Skype


CONTACTCENTER4ALL Lange Dreef 15 4131 NJ Vianen 088 268 0700 [email protected]

www.contactcenter4all.com

Benieuw naar het ecosysteem van MS Teams?

Bekijk de Top 100 lijst in de e-paper!


Ook deelnemen aan het digitaal dossier? Neem contact op met Eric Luteijn / 0653 510 690 [email protected]