‘Bedrijven kunnen op een efficiënte en betaalbare manier voldoen aan regelgeving met onze Azure en Teams-gebaseerde recording, analytics en safety-oplossingen’


CEO Sil Steffens bij CyberTwice.

Compliant en veilig met Microsoft Teams


Gedreven door ondernemerschap, innovatie en hoge kwaliteitseisen, ondersteunt CyberTwice wereldwijd Microsoft Teams-gebruikers in financiële instellingen, gezondheids-zorgorganisaties, overheden en andere bedrijfstakken.

“Bedrijven kunnen op een efficiënte en betaalbare manier voldoen aan regelgeving met onze Azure en Teams-gebaseerde recording, analytics en safety-oplossingen”, vertelt Lex de Gier, verantwoordelijk voor business development en marketing bij CyberTwice. “Attest, CybeReplay en CyberGate zijn hier goede voorbeelden van.” CyberTwice ATTEST is een vierde generatie Collaboration Compliance Recording-oplossing in de Azure Cloud. Met de CybeReplay-app als onderdeel van Microsoft Teams is het mogelijk om de met ATTEST gemaakte en in de Azure Blob opgeslagen recordings gemakkelijk te doorzoeken. En (hoe handig!) met de CyberGate Application Server is het nu mogelijk een SIP H264 video-deurintercom te verbinden met Microsoft Teams.

De CyberTwice add-on-applicaties voor Microsoft Teams zijn via de “Get it Now” functie direct verkrijgbaar in Microsoft Appsource als wel in de Azure Marketplace. Klik hier voor meer informatie.

Deel bericht:

Geïnteresseerd in Attest, CybeReplay en Cybergate van CyberTwice?

CyberTwice is een jong software-ontwikkelingsbedrijf met een lange geschiedenis, ontstaan uit eerdere organisaties die prominent aanwezig waren in de markt voor compliance voice recording en archivering.

Het bedrijf heeft hoog gekwalificeerde product ontwikkelaars in dienst (ex-CyberTech / ex-NICE) - met meer dan vijftien jaar ervaring in voice en video recording voor financiële instellingen en openbare veiligheid.

De laatste Jaren heeft CyberTwice zich gericht op de ontwikkeling van API gebaseerde oplossingen voor Telecom Service Providers. De basis architectuur voor deze oplossingen, de ACC (API Control Center), integreert een 3-tal applicaties, Cloud Based Mobile Voice Recording, Mobile Presence en Flex Mobile CLI met het mobiele network van de service provider.

Momenteel lanceert CyberTwice een reeks add-on-apps voor Microsoft Teams die een 100 procent eigen ontwikkeling zijn en welke een diepe integratie met het Microsoft Azure Cloud-ecosysteem voor serverinfrastructuur, opslag hebben alswel met Azure Cognitive Services voor analytics doeleinden.

De add-on apps van CyberTwice ondersteunen financiële instellingen, gezondheids-zorgorganisaties, overheden en andere bedrijfstakken om op een efficiënte en betaalbare manier te voldoen aan regelgeving. CyberTwice is een gecertificeerd Microsoft Cloud-partner en de applicaties voor Microsoft Teams worden geleverd via Microsoft Appsource alswel via de Azure Marketplace. Deze applicaties zijn direct verkrijgbaar via de “Get it now” functie.

CyberTwice add-on applicaties voor Microsoft Teams

• CyberTwice ATTEST is een vierde generatie Collaboration Compliance Recording-oplossing in de Azure Cloud. ATTEST ondersteunt de opname van spraak, chat, video en vergaderingen in Microsoft Teams van alle Teams clients en devices. De recordings worden versleuteld opgeslagen in Azure Blob Storage.

• Met de CybeReplay app als onderdeel van Microsoft Teams is het mogelijk om de met ATTEST gemaakte en in de Azure Blob opgeslagen recordings gemakkelijk te doorzoeken. Deze zijn direct beschikbaar voor kwaliteits monitoring, afstemming, compliance bewijs, business intelligence en analyse.

• Met de CyberGate Application Server kunt u nu een SIP H264 video-deurintercom verbinden met Microsoft Teams. Gebruikers van Microsoft Teams kunnen inkomende intercomoproepen beantwoorden - met 2-weg audio en live video - op de Teams- desktopclient, Teams-bureautelefoon of Teams Smartphone-app en de deur open- en voor bezoekers.


CyberTwice B.V. Hazenkoog 25 1822 BS Alkmaar 072 210 0204 [email protected] www.cybertwice.com

Benieuw naar het ecosysteem van MS Teams?

Bekijk de Top 100 lijst in de e-paper!


Ook deelnemen aan het digitaal dossier? Neem contact op met Eric Luteijn / 0653 510 690 [email protected]