‘Er ontstaat een nieuwe, hybride realiteit’


Mark Meerbeek van Ditox.

Visie Mark Meerbeek van Ditox op toekomst van (samen)werken:

‘Definieer het optimale minimum voor kantoor, thuis en flexplek’


Mark Meerbeek van Ditox helpt bedrijven met hun visie op de moderne werkplek en met de adoptie en verandermanagement van tools zoals Microsoft Teams en Microsoft 365. “Juist nu is de tijd voor een strategische visie.”

Mark Meerbeek is wat je noemt een echte Microsoft-insider. Hij werkte twaalf jaar voor het bedrijf waar hij ook verantwoordelijk was voor de Moderne Werkplek. Hij is ervan overtuigd dat er een nieuwe hybride realiteit ontstaat: "Mensen zullen standaard twee of zelfs drie dagen op afstand, hetzij thuis, bij de klant of flexlocatie, werken. Wat vindt je als bedrijf het optimale minimum als het gaat om het fysiek bij elkaar moeten zijn als team? Bedrijven moeten die visie hebben. Bedrijven zijn bereid die kosten te nemen om op lange termijn te besparen. De timing is nu ideaal.”

Deel bericht:

Ditox ontwikkelde hiervoor de slim en veilig werken app, toegespitst op Teams

Ditox is een start-up met volledige focus op de adoptie en changemanagement (ACM) van technologie en soft skills. Als officiële Microsoft ACM-partner voor West-Europa vind je onze oplossingen ook in Microsoft Appsource.

Ditox (een combinatie tussen ‘digital’ en ‘detox’) heeft de droom dat ieder werkend persoon in Nederland en daarbuiten, in wat voor organisatievorm dan ook, een digitale werkplek krijgt die hij of zij waardeert en die daadwerkelijk waarde toevoegt aan de doelstellingen van de gehele organisatie. ‘Eerder zijn wij niet tevreden’. In deze tijd van digitale transformatie, die nog eens is versneld door Covid-19, worden werkplekken overspoeld met nieuwe manieren van werken, slimme apps en software. Wanneer dit niet goed wordt begeleid of niet voldoet aan de wensen, kan dit bij medewerkers tot frustratie, inefficiëntie en zelfs onzekerheid leiden. De organisatie benut niet haar menselijk kapitaal en gerelateerde investeringen in samenwerkingssoftware blijken weggegooid geld. Onze Ditox slim en veilig werken app© brengt de medewerker, de organisatie en het proces weer in balans. De organisatie wordt fitter, de digitale werkplek sluit slimmer aan op businessprocessen en medewerkers krijgen focus op hetgeen dat echt belangrijk is, zodat ze meer leven uit hun dag kunnen halen.

De app betreft een unieke full-service adoptie en change aanpak met DIY (Do It Yourself-) elementen voor het daadwerkelijke borgen van slim en veilig werken binnen uw bedrijf. Dit alles zonder de inzet van vaak langdurige of kostbare consultancy trajecten. Hiervoor gebruikt de app, die volledig geïntegreerd is in Microsoft Teams, een mix van online instrumenten zoals gamificatie, video content, onlineleren en e-coaching. De Ditox slim en veilig werken app gebruikt daarbij de ‘super-user aanpak’ waarbij een select aantal van je eigen medewerkers andere collega’s helpen bij de borging van de verandering. In plaats van hen functionaliteiten uit te leggen, leren zij nieuwe manieren van werken aan de hand van scenario’s.

De Ditox slim en veilig werken APP De Ditox slim en veilig werken app is beschikbaar voor grote, middelgrote en kleine organisaties in zowel de publieke als private sector. Tevens is het platform beschikbaar voor Microsoft partners die een schaalbare, uitvoerbare en betaalbare adoptie en change management dienst willen aanbieden aan hun klanten. Daarnaast is het mogelijk dat partners vanuit het platform hun eigen additionele diensten aanbieden aan klanten. Meer weten? Kom in contact via [email protected] of +31 20 210 14 12.


Ditox B.V. Eugenie Previnaireweg 9 2151 BA Nieuw-Vennep 020 210 1412 [email protected]

www.ditox.nl

Benieuw naar het ecosysteem van MS Teams?

Bekijk de Top 100 lijst in de e-paper!


Ook deelnemen aan het digitaal dossier? Neem contact op met Eric Luteijn / 0653 510 690 [email protected]