‘De mid- en grootzakelijke markt heeft meer nodig dan alleen de standaard telefoniefunctionaliteit’


Patrick Martinus, Manager Channel Partners bij Evolve IP.

Patrick Martinus, Manager Channel Partners bij Evolve IP:

Partners profiteren van voorsprong in kennis en aanbod

Patrick Martinus, Manager Channel Partners bij Evolve IP, ziet een duidelijke trend: de integratie van telefonie met bijvoorbeeld Zendesk, Salesforce en uiteraard, Teams. Evolve IP maakt hiervoor gebruik van het Cisco Broadsoft-platform. Dat is natuurlijk niet uniek. Maar wél wat Evolve IP ermee doet. “We bedienen niet alleen het MKB, maar ook de mid- en grootzakelijke markt”, zegt Martinus. “En die heeft meer nodig dan alleen de standaard telefoniefunctionaliteit.” Dan gaat het om bijvoorbeeld callcenterfunctionaliteiten, WhatsApp- en social media-integratie, koppelingen met klantregistratiepakketten en Microsoft Teams, en dat allemaal ineen. Evolve IP heeft al deze functionaliteiten zelf in huis. Martinus: “In Nederland en ook daarbuiten, heeft de markt de cloud al in een vroege fase omarmd. Wij hebben daardoor een voorsprong opgebouwd in kennis en aanbod.”

Deel bericht:

Evolve IP heeft als enige partij kennis van drie domeinen en kan de oplossing integreren. Tof toch?

Evolve IP levert Unified Communications and Unified Collaboration-diensten in één omgeving (OneCloud). “Dat betekent dat we oplossingen kunnen leveren van een standaard VoIP-aansluiting tot een omnichannel contactcenter suite en een volwaardige integratie met Office365 Teams en onze Cisco/Broadsoft PBX omgeving.” Evolve IP biedt een interessant partnerprogramma waarmee partners snel en zonder veel inspanning hun portfolio kunnen uitbreiden met cloudoplossingen.

Het nieuwe werken wordt door het portfolio van Evolve IP volledig ondersteund. De nieuwste dienst is de Microsoft Teams-integratie met een eigen Cisco Broadworks voice- platform: Teams Enterprise Voice. Met behulp van deze integratie kan Evolve IP Teams-gebruikers voorzien van functionaliteiten die je van een moderne PBX mag verwachten, waaronder standaard bellen maar juist ook contactcenter, receptioniste oplossingen en features voor persoonlijke bereikbaarheid. Het Cisco Broadworks-platform, wordt door de grote carriers gebruikt om een hosted telefonie aanbod te kunnen bieden. Evolve IP biedt de juiste basis voor vaste telefonie gecombineerd met de beste oplossing op het gebied van collaboration in één.

Evolve IP biedt al meer dan 25 jaar telefonie en communicatiediensten uit de cloud. “1.900 middelgrote en grote bedrijven tussen de 50 en 3.000 medewerkers handelen vandaag de dag met ons zo’n 25 procent van al het inkomende telefoonverkeer in Nederland af, wat gelijk staat aan 100 miljoen klantcontacten per jaar.” Dit gebeurt met de best of breed platformen van Cisco, Microsoft en Enghouse Interactive. “We hebben klanten uit alle sectoren. Van Nutsbedrijven tot retailorganisaties, en van zorginstanties tot beveilingsbedrijven. Voor deze partijen verhogen wij de bereikbaarheid, verbeteren wij de klanttevredenheid en realiseren wij een kosten besparing.” Evolve IP is onderdeel van een wereldwijde organisatie en biedt one stop shop in binnen- en buitenland.

Onze partners profiteren van: • verschillende modellen: van channel partner tot private label-partner. • uitbreiding van het portfolio met toegevoegde waarde diensten, zoals callcenters en integraties, waarmee jij en jouw klant verder kunnen groeien. • volledige PBX (Cisco) Teamsintegratie, inclusief functies zoals contactcenter, receptioniste, recording. • extra support van de consultants en implementatieteam van Evolve IP om jou en jouw klanten te faciliteren gedurende onze samenwerking. • branded beheertools in jouw huisstijl afhankelijk van het partnermodel dat het beste bij je past. • fantastisch verdienmodel, behorend tot de beste in Europa.


Evolve IP Kralingseweg 233 3062 CE Rotterdam 088 428 3141 [email protected] www.evolveip.nl

Benieuw naar het ecosysteem van MS Teams?

Bekijk de Top 100 lijst in de e-paper!


Ook deelnemen aan het digitaal dossier? Neem contact op met Eric Luteijn / 0653 510 690 [email protected]