Over ITchannelPRO

ITchannelPRO is in de zomer van 2020 gestart als hét kennisplatform voor jou, als IT-business partner, en is de belangrijkste informatiebron in het ICT-kanaal in Nederland. Oprichters zijn Eric Luteijn en Joost Heessels, allebei ervaren marketeers/uitgevers in het IT channel. Via de website, het magazine, nieuwsbrieven, Digitale Dossiers zoals deze en LinkedIn houden wij jou op de hoogte van nieuws uit het kanaal en bieden jou de diepgang die je als IT-business partner verwacht.

Met een kritische kijk en journalistieke benadering bieden we relevante ‘need to know’ informatie en fungeren we als kennisplatform voor jou. ITchannelPRO bestaat uit de segmenten Telecom, IoT, Mobiel, Cloud, Networking en Security. Onder meer de bekende platformen TBM en Connexie maken deel uit van ITchannelPRO. Naast ITchannelPRO zijn we sinds kort ook eigenaar van het Works-portfolio, waar onder andere de platformen DatacenterWorks, CloudWorks, Infosecurity Magazine, AppWorks en Business in IT onderdeel van uitmaken.

Wat je kunt verwachten van ITchannelPRO magazine, waarvan de eerste editie in oktober verschijnt? Achtergrondartikelen, thema-interviews en opiniestukken van deskundigen en branchespelers. Kortom, wij houden je op de hoogte van het ICT-kanaal.

Meer weten? Kijk op itchannelpro.nl

Colofon

Digitaal Dossier Microsoft Teams is een uitgave van ITchannelPRO

Uitgevers/directie Eric Luteijn Joost Heessels

Eindredactie Daniëlle Vogels

Redactie Rashid Niamat Pim Hilferink René Frederick

Coördinatie Daniëlle Vogels Dominique Kneepkens Pepijn Hulshof

Vormgeving Wendy van Cuijk Stef Bosman

Officemanager Silvia Wijers

Een uitgave van Districomm BV Kerkenbos 1015 L 6546 BB Nijmegen 024 3454 150 [email protected]

Niets uit deze publicatie mag worden verveelvoudigd en openbaar gemaakt door middel van druk, internet of welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. De uitgever kan niet aansprakelijk worden gesteld voor persoonlijke of materiële schade veroorzaakt door onjuistheden in deze uitgave.

©2020


Adres ITchannelPRO Kerkenbos 1015L 6546BB Nijmegen

Telefoonnummer 024 3454 150 E-mail [email protected]

Ook deelnemen aan het digitale dossier? Neem contact op met Eric Luteijn / 0653 510 690 [email protected]