Nuvias aan de vooravond van UC-doorbraak


Nuvias

Deel bericht:

Om Teams goed bij een bedrijf te implementeren is specialistische kennis nodig, naast de juiste producten en diensten. En laat Nuvias nu nét die specialist zijn. Territory manager Dustin James: “Als UC-specialist passen we precies in deze disruptieve tijd.”

“Maar al te vaak gaat een Reseller aan de slag met Microsoft Teams en heeft net niet de juiste kennis in huis om de eindklant een volledige UC oplossing te kunnen aanbieden. Waar hun kennis ophoudt, ondersteunen wij ze in het salestraject of zelfs bij de installatie (Device Provisioning, workflow structuring en interop gateway installatie en beheer). Wij zijn een totaal UC leverancier met als doel Service Providers en Resellers niet alleen te helpen met het ontwerpen, bouwen, onderhouden en uitbouwen van hun diensten maar ook ondersteunen met het nodige advies als het gaat om telefonie infrastructuur (SBC inrichting en support). Een ander belangrijk onderdeel van onze diensten is onze capaciteit om alle logistieke zorg weg te nemen bij onze klanten. ”

Wie een totaal UC-oplossing zoekt kan terecht bij Nuvias UC, van Solution Design tot en met end-point delivery.


‘Maar al te vaak gaat een Reseller aan de slag met Microsoft Teams en heeft net niet de juiste kennis in huis om de eindklant een volledige UC-oplossing te kunnen aanbieden’


Op zoek naar specialistische kennis om Teams goed bij een bedrijf te kunnen implementeren? Nuvias is die specialist!

Nuvias UC distribueert in hoofdlijnen de volgende categorieën: SBC’s, Headsets, Handsets en video-communicatie-oplossingen (lokaal en in de cloud). Veel van deze oplossingen zijn MS Teams certified. Naast het distribueren van deze oplossingen biedt Nuvias ook diensten zoals: een eigen multi-vendor provisionings platform, een multilayer webshop en diverse professional services als support services, installatie en trainingen. Een groot deel van de producten die Nuvias UC aanbiedt zijn MS Teams certified, het betreft dan de MS Teams-randapparatuur, denk hierbij bijvoorbeeld aan de SBC voor de direct routing-oplossing of de endpoints voor de eindgebruiker, zoals de handset, headset of videooplossing. Wij, als value added distributeur, bieden aanvullende diensten rondom deze producten om onze resellers te ondersteunen vanaf het begin van het salestraject tot de uiteindelijke implementatie.

Partners waar Nuvias nauw mee samenwerkt zijn:

  • Poly
  • Bleujeans
  • Pexip
  • LifeSize
  • Sennheiser
  • Dolby
  • Huddly
  • AudioCodes
  • Oracle

Nuvias UC Alexander Bellstraat 1 3261 LX Oud-Beijerland 0186 704 006 [email protected] www.siphonnetworks.com

Benieuw naar het ecosysteem van MS Teams?

Bekijk de Top 100 lijst in de e-paper!


Ook deelnemen aan het digitaal dossier? Neem contact op met Eric Luteijn / 0653 510 690 [email protected]