ThemaTeam stelt het werkveld en de belevingswereld van medewerkers centraal


ThemaTeam

Deel bericht:

Met een team van consultants en trainers maakt ThemaTeam medewerkers enthousiast voor nieuwe manieren van werken en communiceren met Microsoft Teams. Hét uitgangspunt: het werkveld en de belevingswereld van de medewerkers.

Managing Partner Marion Stempels: “Om werken en communiceren met Microsoft Teams tot een succes te maken wordt per klant een roadmap passend bij de klant en zijn medewerkers opgesteld. Deze bevat een mix aan activiteiten op het gebied van advies, communicatie, training en support. Toegesneden op de klant en zijn medewerkers.”

Nuttig én leuk ThemaTeams visie: nieuwe technologie is pas succesvol als medewerkers die met plezier gebruiken. Zo blijft ThemaTeam ook na de invoering van Teams ondersteuning bieden. Denk daarbij aan een e-learning omgeving, maar ook (online) spelelementen die het leuk maken om met de nieuwe manier van werken aan de slag te gaan.


‘In deze tijd is herkenbaarheid key voor succesvol gebruik van Teams’


Benieuwd hoe ThemaTeam de belevingswereld van de medewerkers centraal stelt?

Met advies, communicatie, training en support zorgt ThemaTeam voor draagvlak voor nieuwe manieren van werken. Enthousiaste gebruikersadoptieconsultants en trainers staan klaar om u hierbij te helpen. “Wij kennen de ins en outs van Microsoft Teams en add-ons van bijvoorbeeld Anywhere365. En nog belangrijker: we weten de eindgebruikers te enthousiasmeren voor de vele mogelijkheden van het werken met Teams. Onder het motto ‘Doen wat nodig is’ draagt ThemaTeam bij aan gestelde doelstellingen. Verbinding tussen mensen en middelen staat daarbij centraal. “Wij geloven dat nieuwe technologie pas een succes is als het ook goed wordt gebruikt. Activiteiten zijn daarom gericht op doelgroep, toepassing en gebruik.” ThemaTeam gaat het traject graag aan voor langere termijn. “Met herhaaltrainingen, e-learning, webinars en support stellen we een gericht (onboarding) servicepakket samen voor blijvend resultaat.” De gebruikersadoptiespecialisten leveren zelf geen technologie en kunnen daardoor onafhankelijk advies geven. Ze hebben kennis van zaken: enerzijds van de laatste trends en oplossingen en anderzijds van de best practices uit diverse branches. Op professionele, praktische en creatieve wijze weten ze u en uw collega’s te enthousiasmeren en te motiveren voor een nieuwe manier van (samen)werken en communiceren. Als partner van diverse Microsoft Implementatie Partners wordt ThemaTeam ingeschakeld als trainingsbureau of wanneer gebruikersadoptie-expertise nodig is. Bijna dagelijks worden trainingen en workshops over Teams, Anywhere365 en Micosoft365 / Office365 verzorgd. Op locatie én online. De projecten rondom nieuwe manieren van werken en communiceren zijn divers. ThemaTeam werkt zowel binnen de zakelijke dienstverlening als binnen het onderwijs en voor overheden. Referenties zijn onder andere AkzoNobel, Robeco, Rijkswaterstaat, BuZa en diverse onderwijsinstellingen. Met ruim 13 jaar ervaring in verandertrajecten weet ThemaTeam de brug te slaan tussen visie, ICT faciliteiten en de interne organisatie.

Voorbeelden van activiteiten door ThemaTeam: • Training ‘Contact met klanten en collega’s via Teams en Anywhere365’; een scenario-based eindgebruikerstraining met klant-specifieke storytelling. • Innovatiecafé ‘Het nieuwe normaal’; interactieve sessies met managers en medewerkers geven als resultaat een roadmap waarin ICT tools en werkafspraken elkaar aanvullen. • Snelkookpan-project ‘Efficiënt overleggen en samenwerken binnen een maand’; in een duoteam van Adoptieconsultant en Projectaanjager realiseren we in korte tijd verbeter-slagen die gemiddeld 4 uur per week per medewerker besparen en voor meer werkplezier zorgen.


ThemaTeam Fokkerstraat 12 3833 LD Leusden 0653 779 729 [email protected] www.themateam.nl

Benieuw naar het ecosysteem van MS Teams?

Bekijk de Top 100 lijst in de e-paper!


Ook deelnemen aan het digitaal dossier? Neem contact op met Eric Luteijn / 0653 510 690 [email protected]